top of page

OPROEP

Hoe kom je een periode door waarin je tussen hoop en vrees leeft? Voor een documentaire zijn wij op zoek naar verschillende manieren waarop mensen omgaan met een periode van grote onzekerheid. Wanneer je terecht komt in een 'slecht nieuws'-achtbaan, heb je de behoefte aan houvast om om te kunnen gaan met deze niet-alledaagse situaties, maar hier bestaat geen algemene handleiding voor.

In deze documentaire willen we door middel van verschillende gesprekken, varierend in zwaarte en belang, erachter komen hoe verschillende mensen 'dealen' met onzekere tijden. Wat was jouw overlevingsmodus? Vluchtte jij een nieuwe hobby in toen je een onzekere tijd doorging? (Her)ontdekte je een geloof, gebruikte je het geschreven woord of videodagboeken om de tijd te doorstaan? Of deed je juist lange tijd helemaal niks?

Met deze film proberen we de ultieme handleiding samen te stellen voor hoe om te gaan met slecht nieuws/onzekere perioden. We zijn daarom geintresseerd in verschillende ervaringen met overlevingsmodi. Graag bellen we je een keer voor een vrijblijvend gesprek. Mail hiervoor naar yael@copperviews.com.

bottom of page